lunes, 13 de marzo de 2017

PMI 2016: EL LIBRO. BOOKTRAILER.



Aquí tenéis el booktrailer de la Primavera de Microrrelatos 2016. Refugiados.

Estamos acabando de maquetar el libro y pronto se podrá descargar.

Por otra parte la PMI 2017 ya tiene el tema sobre el que deberán tratar los microrrelatos: Desigualdades económicas y sociales en el mundo.

A partir del 20 de marzo se podrán empezar a mandar relatos y se publicarán las bases completas. Aquí tenéis un extracto de las mismas:


1.- La Primavera de Microrrelatos Indignados 2017 (en adelante P.M.I.) se celebrará el lunes 20 de junio de 2017 en el blog La colina naranja.

2.- Se podrá participar en la P.M.I. con microrrelatos que tengan como tema de fondo las desigualdades económicas y sociales que padecen los habitantes de cualquier parte del mundo. Cada participante podrá presentar hasta tres microrrelatos.

3.- Los microrrelatos tendrán un máximo de 250 palabras (sin contar el título), deberán ir firmados por el autor y podrán estar escritos en cualquiera de las dos lenguas oficiales de la Comunitat Valenciana.

El booktrailer del llibre de la PMI 2016. Refugiats,


Estem acabant de maquetar el llibre i prompte es podrà descarregar.

D'altra banda la PMI 2017 ja té el tema sobre el qual hauran de tractar els microrelats: Desigualtats econòmiques i socials en el món.

A partir del 20 de març es podran començar a manar relats i es publicaran les bases completes. Ací teniu un extracte de les mateixes:

1.- La Primavera de Microrrelatos Indignats 2017 (d'ara endavant P.M.I.) es celebrarà el dilluns 20 de juny de 2017 en el blog La colina naranja.

2.- Es podrà participar en la P.M.I. amb microrrelats que tinguen com a tema de fons les desigualtats econòmiques i socials que pateixen els habitants de qualsevol part del món. Cada participant podrà presentar fins a tres microrelats.

3.- Els microrelats tindran un màxim de 250 paraules (sense el títol), hauran d'anar signats per l'autor i podran estar escrits en qualsevol de les dues llengües oficials de la Comunitat Valenciana.

No hay comentarios: